Hva er byggmesterbilde i OpenShift?
Hva er byggmesterbilde i OpenShift?

Video: Hva er byggmesterbilde i OpenShift?

Video: Hva er byggmesterbilde i OpenShift?
Video: Hva er best av iskrem og trening? 2024, Kan
Anonim

EN byggherrebilde er en beholder bilde som støtter et bestemt språk eller rammeverk, følger beste praksis og Kilde-til- Bilde (s2i) spesifikasjoner. De OpenShift Utviklerkatalog gir flere standarder byggherrebilder støtteapplikasjoner skrevet i Node. js, Ruby, Python og flere.

Spørsmålet er også, hva er bilde i OpenShift?

An bilde stream og tilhørende tagger gir en abstraksjon for å referere til Docker Bilder fra insiden OpenShift Containerplattform. De bilde stream og dens tagger lar deg se hva Bilder er tilgjengelige og sørg for at du bruker den spesifikke bilde du trenger selv om bilde i depotet endres.

På samme måte, hva er byggherrebilde? De byggherrebilde inneholder den spesifikke intelligensen som kreves for å produsere den kjørbare filen bilde (også kjent som en byggeartefakt). Den totale byggeprosessen involverer flere trinn, inkludert påkalling av byggherrebilde.

På samme måte blir det spurt, hvordan lager jeg et OpenShift-bilde?

Ved hjelp av OpenShift Containerplattform for å bygge bilde Når du har en Dockerfile og de andre artefaktene som utgjør din nye S2I-bygger bilde , kan du legge dem i et git-repository og bruke OpenShift Containerplattform til bygge og trykk på bilde . Bare definer en Docker bygge som peker til depotet ditt.

Hva er kilde til bilde?

Kilde-til-bilde (S2I) er et rammeverk som gjør det enkelt å skrive Bilder som tar søknad kilde kode som input og produsere en ny bilde som kjører den sammensatte applikasjonen som utdata.

Anbefalt: