Hvordan skjuler jeg alle vinduer i Windows 10?
Hvordan skjuler jeg alle vinduer i Windows 10?

Video: Hvordan skjuler jeg alle vinduer i Windows 10?

Video: Hvordan skjuler jeg alle vinduer i Windows 10?
Video: Задачи обслуживания Windows 10 2024, Kan
Anonim

Til minimere alle synlige applikasjoner og vinduer skriv inn WINKEY + D med en gang. Dette fungerer som en veksler til du utfører noe annet vindu administrasjonsfunksjon, slik at du kan skrive den på nytt for å sette alt tilbake der det var. Minimer . Skriv WINKEY + PIL NED til minimere den aktive vindu til oppgavelinjen.

På samme måte kan du spørre, hvordan skjuler jeg alle vinduer på datamaskinen min?

Hvis tastaturet ditt har en Windows (og de fleste nåværende tastaturer gjør det), kan du trykke på Windows tasten og M-tasten samtidig til minimere alt den for øyeblikket åpne vinduer på skrivebordet ditt. Jeg bruker denne snarveien ofte for å eliminere rot på skrivebordet uten å måtte klikke dusinvis av minimere knappene er åpne vinduer.

Man kan også spørre hvilken tastekombinasjon som brukes for å minimere alle åpne vinduer på skjermen i Windows 10? Du kan også bruk snarveien nøkkel " Windows logo nøkkel +m" til minimere alt de vinduer . og " Windows logo nøkkel +shift+m" til maksimere alt de Windows som kjører på bakgrunnen.

Så, hvordan skjuler jeg et vindu i Windows 10?

Der finner du en liten bit av en usynlig knapp. Klikk på den for å minimere alle åpne vinduer . Det er også en mulighet å ha vinduer minimer når du holder musepekeren over denne knappen i motsetning til å klikke. Velg din preferanse i Innstillinger> Tilpasning> Oppgavelinje> Bruk kikk for å forhåndsvise skrivebordet.

Hvordan skjuler du et vindu raskt?

Start-skjermen forteller deg gjeldende snarveier for skjule vinduer på ulike måter. For å klikke og gjemme seg , for eksempel, må du trykke og holde nede CTRL + ALT og deretter klikke hvor som helst på a vindu.

Anbefalt: