Hva er Bluetooth-modulen?
Hva er Bluetooth-modulen?

Video: Hva er Bluetooth-modulen?

Video: Hva er Bluetooth-modulen?
Video: 12V Bluetooth Relay to control AC or DC load using mobile Phone 2024, Kan
Anonim

EN Bluetooth-modul er vanligvis en maskinvarekomponent som gir. et trådløst produkt for å fungere med datamaskinen; eller i noen tilfeller. blåtann kan være tilbehør eller periferutstyr, eller en trådløs hodetelefon. eller andre produkter (som mobiltelefoner kan bruke.)

Spørsmålet er også, hva er Bluetooth og hvordan det fungerer?

EN blåtann ® enhet virker ved å bruke radiobølger i stedet for ledninger eller kabler for å koble til din mobiltelefon, smarttelefon eller datamaskin. blåtann er en standard for trådløs kommunikasjonsteknologi som finnes i millioner av produkter vi bruker hver dag – inkludert hodesett, smarttelefoner, bærbare datamaskiner og bærbare høyttalere.

For det andre, hva er rekkevidden til Bluetooth-modulen? EN Bluetooth-modul er en kort område enhet på rundt 10 meter som gir både lyd og dataoverføring. De blåtann sender og mottar med et frekvensbånd på 2,4 GHz som er globalt tilgjengelig.

På samme måte blir det spurt, hva er Bluetooth-modulen Arduino?

Android-appen er designet for å sende seriedata til Arduino Bluetooth-modul når en knapp trykkes på appen. De Arduino Bluetooth-modul i den andre enden mottar dataene og sender dem til Arduino gjennom TX-pinnen til Bluetooth-modul (koblet til RX-pinne til Arduino ).

Hva er en Bluetooth-brikke?

Enheter som inneholder Bluetooth-brikker kommuniser via en standard radiofrekvens i stedet for gjennom ledninger, kabler eller direkte brukerhandling. Nyproduserte enheter er blåtann SIG 1.2-kompatibel og er kompatible med produkter som bruker blåtann versjoner 1.0, 1.0b og 1.1.

Anbefalt: