Hva er infrarødt blekk?
Hva er infrarødt blekk?

Video: Hva er infrarødt blekk?

Video: Hva er infrarødt blekk?
Video: Benefits of Infrared Saunas 2024, Kan
Anonim

Vår IR Blekk og penner er en ny klasse av svært høy sikkerhet blekk . Disse blekk er helt usynlige for det menneskelige øyet, men kan sees ved å bruke en enhet som kan se inn i infrarødt rekkevidde - som våre modifiserte kameraer og videokameraer. Under 400nm er det ultrafiolette området og over 700nm er det infrarødt område.

I denne forbindelse, hva er IR-blekk?

IR-blekk som er usynlig for det blotte øye, men når de utsettes for IR lys vises som svart til og IR kamera. Utseendet til lys, infrarød linse er mørk, klar blekk (ingen farge), som absorberer i den infrarøde.spectrumcolor, som er blandet.

Videre, hva er sikkerhetsblekk? Sikkerhetsblekk er tilgjengelige for å beskytte trykt materiale i forskjellige forkledninger. Usynlig Blekk . En av de mest brukte blekk er usynlig ultrafiolett og vil avsløres når trykket plasseres under en svart lampe (eller UV-lyskilde). De blekk er usynlig for øyet (skjult) under normale lysforhold.

Folk spør også, hva er infrarød maling?

Infrarød stråling brukes ofte til å "se gjennom" maling lag som er ugjennomtrengelige for det menneskelige øyet. Den går gjennom maling til den når noe som absorberer, eller den reflekteres tilbake til kameraet. Carbon black er svært absorberende av infrarødt stråling.

Kan du se usynlig blekk med briller?

Bearbeidet usynlig blekk øye briller at kan se gjennom å spille kort tydelig og nøyaktig mens du ved hjelp av usynlig blekk merkede dekk. Hva er mer, du kan bruke gambling briller å oppdage invisibleink for å spille kort om andre spillere jukser med magiske kort.

Anbefalt: