Integrerer trello med JIRA?
Integrerer trello med JIRA?

Video: Integrerer trello med JIRA?

Video: Integrerer trello med JIRA?
Video: I tried Integrating Trello with Jira 2024, Kan
Anonim

Trello Sync til Jira app synkroniserer data mellom Trello og Jira . Ved å bruke forskjellige konfigurasjoner kan du koble til din Jira prosjekt til Trello styret eller ditt Trello bord til Jira prosjekt. Du kan også stille inn full synkronisering mellom Trello og Jira (toveissynkronisering).

Er trello og Jira det samme?

Nøkkelforskjell mellom Jira vs Trello Derfor retter den seg mot programvarebyggere, utviklere eller prosjektledere som jobber med prosjektene. Trello , på den annen side, har en mye bredere målgruppe og tilbyr en slags prosjektsporing. Jira er bygget av Atlassian og Trello er bygget av Fog Creek Software.

På samme måte, er trello et Atlassian-produkt? Atlassian kunngjorde i dag at de har kjøpt prosjektledelsestjeneste Trello for 425 millioner dollar. Med Trello , Atlassian anskaffer en av de raskest voksende prosjektledelsestjenestene. Den har nå rundt 19 millioner brukere og i underkant av 100 ansatte, som alle vil bli med Atlassian.

I denne forbindelse, integreres Asana med JIRA?

Jira + Asana-integrering : Slik gjør du &Alternativer for synkronisering. Vi er store fans av Asana her hos ProjectManagement Pros. Det er definitivt mulig å synkronisere Asana med Jira slik at prosjekter og oppgaver oppdateres automatisk, og ulike team kan bruke det verktøyet som foretrekkes fra sak til sak.

Eier atlassian Jira?

I følge Atlassian , Jira er brukt for problemsporing og prosjektledelse av over 75 000 kunder i 122 land. Jira inkluderer verktøy som tillater migrering fra konkurrenten Bugzilla. Jira er tilbys i tre pakker: Jira Kjerne er ment som generisk prosjektledelse.

Anbefalt: