Hva er DFS-replikering?
Hva er DFS-replikering?

Video: Hva er DFS-replikering?

Video: Hva er DFS-replikering?
Video: How to setup DFS Replication (Distributed File System) 2024, Kan
Anonim

DFS-replikering er en rolle for Windows Server som kan bruke den til gjenskape Filservere på tvers av LAN eller Internett. DFS (Distribuert filsystem) Replikering bruke en komprimeringsalgoritme som ekstern differensiell komprimering (RDC) til gjenskape bare endringene i filblokken i stedet for hele filen.

Også å vite er, hvordan fungerer DFS-replikering?

DFS-replikering er en effektiv multiple-master replikering motor som du kan bruke til å holde mapper synkronisert mellom servere på tvers av nettverkstilkoblinger med begrenset båndbredde. RDC oppdager endringer i dataene i en fil og aktiverer DFS-replikering til gjenskape bare de endrede filblokkene i stedet for hele filen.

I tillegg, hvor ofte replikerer DFS? Data replikerer i henhold til tidsplanen du setter. Du kan for eksempel sette tidsplanen til 15-minutters intervaller, syv dager i uken. I disse intervallene, replikering Er på.

På samme måte spørs det, hva er DFS og hvordan det fungerer?

Det distribuerte filsystemet ( DFS )-funksjoner gir muligheten til å logisk gruppere delinger på flere servere og transparent koble delinger til et enkelt hierarkisk navneområde. Hver DFS koblingspunkter til én eller flere delte mapper på nettverket. Du kan legge til, endre og slette DFS lenker fra en DFS navneområde.

Hva er en DFS-server?

Distribuert filsystem ( DFS ) er et sett med klient og server tjenester som tillater en organisasjon som bruker Microsoft Windows servere å organisere mange distribuerte SMB-filandeler i et distribuert filsystem.

Anbefalt: