Er trådløse ladere skadelige?
Er trådløse ladere skadelige?

Video: Er trådløse ladere skadelige?

Video: Er trådløse ladere skadelige?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Trådløse ladere sender ut EMF-stråling, noe som har vist seg å være skadelig til menneskekroppen. Imidlertid er rekkevidden den avgir dette faktisk ganske lav, og de fleste trådløse ladere er bare aktive når en enhet aktiverer dem.

Tilsvarende, kan trådløse ladere skade batteriet ditt?

Det er sant! Trådløs lading vil Ikke Skade din Telefon Batteri Liv. Vel, for å være spesifikk, de varme som genereres under trådløs lading vil ikke skade din telefon batteri ? Tillat meg å forklare hvorfor dette er de sak.

Man kan også spørre seg om trådløs lading er trygg over natten? Det er ikke mulig å overskride disse grensene ved å la telefonen stå på trådløs lading puten for lenge, eller ved å la den være koblet til over natten . "Det spiller ingen rolle om du har en trådløst eller kablet lader ,» sa Dr. Abraham. "Du vil ikke kunne overlade eller overutlade en celle."

Har trådløse ladere stråling?

Den vanligste formen for trådløs lading tilgjengelig akkurat nå er induktiv lader . Den internasjonale kommisjonen for ikke-ioniserende Stråling Beskyttelse (ICNIRP) har fant ingen bevis for negative effekter på menneskers helse når de ble utsatt for induktiv lader.

Slutter trådløse ladere å lade når de er fulle?

Dette betyr at den bare vil trekke så mye strøm fra strømadapteren som den trenger for å beholde den full lading . Telefonen din bruker fortsatt energi så lenge den er på, selv om den er plugget inn. Når batteriet er fullt belastet, men det er rett og slett slutter å lade og vil ikke lide skade.

Anbefalt: