Innholdsfortegnelse:

Hva er funksjonen til mikrofonen i datamaskinen?
Hva er funksjonen til mikrofonen i datamaskinen?

Video: Hva er funksjonen til mikrofonen i datamaskinen?

Video: Hva er funksjonen til mikrofonen i datamaskinen?
Video: How do microphones work? - Recording Explained 2024, Kan
Anonim

EN mikrofon er en enhet som fanger opp lyd ved å konvertere lydbølger til et elektrisk signal. Dette signalet kan forsterkes som et analogt signal eller kan konverteres til et digitalt signal, som kan behandles av en datamaskin eller annen digital lydenhet.

På denne måten, hva er mikrofon og dens funksjon?

EN mikrofon er en enhet som oversetter lydvibrasjoner til de luft inn i elektroniske signaler eller skriver dem til et opptaksmedium. Mikrofoner muliggjør mange typer lydopptaksenheter for formål inkludert kommunikasjon av mange slag, så vel som musikk- og taleopptak.

Videre, hva er en mikrofon som en inngangsenhet? Mikrofon er en inndataenhet til input lyd som deretter lagres i digital form. De mikrofon brukes til ulike applikasjoner som å legge til lyd i en multimediepresentasjon eller for å mikse musikk.

Med tanke på dette, hva er bruken av mikrofon i datamaskinen?

Mikrofoner brukes i mange applikasjoner som telefoner, høreapparater, høyttalersystemer for konsertsaler og offentlige arrangementer, filmproduksjon, live og innspilt lydteknikk, lydopptak, toveis radioer, megafoner, radio- og TV-kringkasting, og i datamaskiner for opptak av stemme, Hva er typene mikrofoner?

Det er tre hovedtyper av mikrofoner:

  • Dynamiske mikrofoner.
  • Kondensatormikrofoner.
  • og Ribbon Mics.

Anbefalt: