Hva er en formhandling?
Hva er en formhandling?

Video: Hva er en formhandling?

Video: Hva er en formhandling?
Video: Forhandling 2024, Kan
Anonim

Beskrivelse. EN form er ubrukelig med mindre noen form for behandling finner sted etter form er sendt inn. De handling attributt brukes til å informere nettleseren hvilken side (orscript) som skal ringes når "send"-knappen er trykket.

Så, hva er handling og metode i form?

Definisjon og bruk The metode attributt angir hvordan du sender form -data (den form -data sendes til siden spesifisert i handling Egenskap). De form -data kan sendes som URL-variabler (med metode ="get") eller som HTTP-posttransaksjon (med metode ="post").

hva er handlingsattributtet i en form-tag? De handlingsattributt brukes til å spesifisere adressen til serveren for å sende innholdet til form . Og metoden Egenskap brukes til å spesifisere navnet på metoden som innholdet sendes til serveren med. Her har vi satt handlingsattributt av FORM tag til handling .asp.

Ved siden av dette, kreves formhandling?

Ja, det form er nødvendig å ha en handling attributt i HTML4. Hvis det ikke er en, bruker den skjemaets handling og hvis det ikke er angitt, er det standard til den tomme strengen (merk at du ikke eksplisitt kan angi handling til en tom streng i HTML5).

Hva er forskjellen mellom form get og post?

I motsetning, FÅ forespørsler inkluderer alle nødvendige data i URL. Når metoden er FÅ , alle form data er kodet inn i URL-en, lagt til actionURL-en som spørringsstrengparametere. Med POST , form data vises i meldingsteksten til

Anbefalt: