Hva er en AWS-lanseringskonfigurasjon?
Hva er en AWS-lanseringskonfigurasjon?

Video: Hva er en AWS-lanseringskonfigurasjon?

Video: Hva er en AWS-lanseringskonfigurasjon?
Video: AWS Launch Configurations and Launch Templates | AWS Auto Scaling 2024, Kan
Anonim

EN startkonfigurasjon er et eksempel konfigurasjon mal som en automatisk skaleringsgruppe bruker til lansering EC2-forekomster. Når du oppretter en startkonfigurasjon , angir du informasjon for forekomstene. Du kan spesifisere din startkonfigurasjon med flere autoskaleringsgrupper.

Hva er forskjellen mellom lanseringsmal og lanseringskonfigurasjon?

1 svar. Start mal den er lik startkonfigurasjon som vanligvis Auto Scaling-gruppen bruker til lansering EC2-forekomster. Men å definere en lanseringsmal i stedet for en startkonfigurasjon lar deg ha flere versjoner av en mal.

Spørsmålet er deretter, hvordan endrer jeg AWS-lanseringskonfigurasjonen? Åpne Amazon EC2-konsollen på https://console.aws.amazon.com/ec2/.

  1. I navigasjonsruten velger du Start konfigurasjoner.
  2. Velg startkonfigurasjonen og velg Handlinger, Kopier startkonfigurasjon.
  3. På siden Kopier startkonfigurasjon, rediger konfigurasjonsalternativene etter behov og velg Opprett startkonfigurasjon.

Dessuten, hva er formålet med lanseringskonfigurasjonen?

EN startkonfigurasjon er en beskrivelse av hvordan lansering et program. Selve programmet kan være et Java-program, en annen Eclipse-forekomst i form av en runtime workbench, et C-program eller noe annet. Start konfigurasjoner manifesteres i Eclipse UI gjennom Kjør > Kjør.

Hva er en lanseringsmal?

Lansering Maler er en ny funksjon som muliggjør en ny måte å male din lansering forespørsler. Lansering Maler effektiviserer og forenkler lansering prosess for automatisk skalering, Spot Fleet, Spot og On-Demand-forekomster.

Anbefalt: