Hva er Java Lang ExceptionInInitializerError?
Hva er Java Lang ExceptionInInitializerError?

Video: Hva er Java Lang ExceptionInInitializerError?

Video: Hva er Java Lang ExceptionInInitializerError?
Video: 30 глупых вопросов java программисту 2024, Kan
Anonim

De ExceptionInInitializerError er en underklasse av LinkageError-klassen og angir at et uventet unntak har skjedd i en statisk initialisering eller initialisatoren for en statisk variabel. De ExceptionInInitializerError kastes når JVM prøver å laste en ny klasse.

Folk spør også, hva er InvocationTargetException?

De InvocationTargetException er et avkrysset unntak som omslutter et unntak kastet av en påkalt metode eller konstruktør. Dette unntaket er kjent som årsaken og kan nås via getCause-metoden. For mer informasjon om refleksjonen i Java, se siden her.

På samme måte, hva er statisk initialisering i Java? De statisk initialisering er en statisk {} kodeblokk inne java klasse, og løp kun én gang før konstruktør eller hovedmetode kalles.

Hva betyr unntak i hovedtråden Java Lang NullPointerException?

NullPointerException er et RuntimeException. I Java , en spesiell nullverdi kan tilordnes en objektreferanse. NullPointerException er kastet når en applikasjon prøver å bruke en objektreferanse som har nullverdien. Hvis referansetypen er en matrisetype, som får tilgang til eller modifiserer sporene til en nullreferanse.

Hva er refleksjons-API i Java?

Speilbilde i Java . Speilbilde er en API som brukes til å undersøke eller endre oppførselen til metoder, klasser, grensesnitt under kjøring. Speilbilde gir oss informasjon om klassen som et objekt tilhører og også metodene til den klassen som kan utføres ved å bruke objektet.

Anbefalt: