Er Python tregere enn Java?
Er Python tregere enn Java?

Video: Er Python tregere enn Java?

Video: Er Python tregere enn Java?
Video: Generate ERD with Django Extensions Automatically 2024, Kan
Anonim

Python programmer forventes generelt å kjøre tregere enn Java programmer, men de tar også mye mindre tid å utvikle. Python programmer er vanligvis 3-5 ganger kortere enn tilsvarende Java programmer. Denne forskjellen kan tilskrives Python sin innebygde datatyper på høyt nivå og dynamisk skriving.

På samme måte, hvorfor er Java tregere enn Python?

Java er generelt raskere og mer effektivt enn Python fordi det er et kompilert språk. Som et tolket språk, Python har enklere, mer kortfattet syntaks enn Java . Den kan utføre samme funksjon som Java i færre linjer med kode.

Foruten ovenfor, er Python tregere enn C? Python er tregere enn C fordi det er et tolket språk. Forskjellen er at python kode vil bli tolket, i stedet for direkte av CPU. Dette utgjør hele forskjellen i verden, med hensyn til ytelse.

Videre, hvilken er raskere Java eller Python?

Java er 25X mer raskere enn Python . Når det gjelder hastighet , Java er vinneren. Siden Python tolkes, forventer vi at de kjører saktere enn sine kolleger i Java.

Hvorfor er Python så mye tregere enn C++?

Intern årsaken den Python koden kjører mer sakte er fordi koden tolkes ved runtime i stedet for å bli kompilert til opprinnelig kode ved kompilering. Grunnen til at CPython ikke har en JIT-kompilatoren er allerede fordi den dynamiske naturen til Python gjør det vanskelig til skriv en.

Anbefalt: