Har Mac Mini GPU?
Har Mac Mini GPU?

Video: Har Mac Mini GPU?

Video: Har Mac Mini GPU?
Video: Два месяца с Mac Mini на M1! Что не так? 2024, Kan
Anonim

Den nye Mac mini bruker en Intel UHD Graphics630-grafikkprosessor, som er en integrert GPU , bygget på samme dyse som CPU. Alle de andre spesifikasjonene til den nye Macmini er ganske imponerende - 6-kjerners CPUer, superrask SSD-lagring, tilstrekkelig RAM-oppgradering osv., men GPU virkelig svikter det.

På samme måte, har Mac-er GPUer?

Så hvis du er interessert i å spille de nyeste high-end-spillene, vil du ha en Mac utstyrt med minst en Intel IrisPlus, eller en diskret GPU fra AMD. eple har brukte Nvidia-grafikkort tidligere, men ser for tiden ut til å foretrekke AMD-grafikkort.

Vet også, er Mac mini bra for spill? Så langt, så god , men Mac Mini har et stort gap i ytelsen. Gaming . Alle versjoner av Mac Mini leveres med Intel UHD Graphics 630. Gaming ismainstream, men Mac Mini kan ikke håndtere de fleste titler.

På denne måten kan du oppgradere grafikkort på Mac mini?

Mac grafikkort oppdateringer enkelt sagt, det er sannsynlig du vil ikke være i stand til Oppgradering din Mac sin GPU (det er det grafikkort ). Imidlertid med Mac modeller med Thunderbolt du kan feste an utvendig GPU . Vi har en veiledning for å legge til an eGPU til en Mac her.

Hva kommer i Mac mini-boksen?

Eplet Mac mini (Lyn) kommer med: brukerhåndboken, en HDMI-til-DVI-adapter, strømkabel, Applestickers og Apple Mac mini.

Anbefalt: