Hva er Nia-plattformen?
Hva er Nia-plattformen?

Video: Hva er Nia-plattformen?

Video: Hva er Nia-plattformen?
Video: The Future of the NI Software Platform 2024, Kan
Anonim

Infosys Nia er en kunstig intelligens og maskinlæring plattform bygget for å hjelpe virksomheter med å strømlinjeforme dataadministrasjon og automatisere komplekse prosesser. Med Infosys Nia , blir overflødige forretningsprosesser automatisert, og sparer dermed tid for personer som er involvert i den arbeidsflyten.

På samme måte spørs det, hva er Nia chatbot?

Infosys Nia Chatbot Platform er en kunstig intelligens (AI) basert plattform som gjør det mulig for bedrifter å bringe samtaleevner til eksisterende og nye bedriftsapplikasjoner. Infosys Nia Chatbot Plattformen leveres som et ende-til-ende-tilbud med fleksible distribusjonsalternativer.

Man kan også spørre seg, hva er Wipro Holmes? Wipro Holmes er en maskinlærings- og kunstig intelligensdrevet plattform som tilbyr kognitive tjenester som akselererer forretningsprosesser gjennom automatisering. Med Wipro Holmes , kan bedrifter se frem til å oppdage nye løsninger på sine unike problemer, slik at de kan trives i fremtiden.

I tillegg, hva er Ignio-verktøyet?

ignio er TCS sin prisbelønte kognitive automatiseringsløsning for IT-drift. Det lar bokstavelig talt bedrifter forutsi og forhindre problemer med større hastighet og nøyaktighet. På en måte øker den operasjonelle effektiviteten til en organisasjon og lar dermed en organisasjon bli mer smidig, robust og produktiv.

Hva er maskinlæring innen kunstig intelligens?

Maskinlæring er en søknad av kunstig intelligens ( AI ) som gir systemer muligheten til automatisk å lære og forbedre av erfaring uten å være eksplisitt programmert. Maskinlæring fokuserer på utvikling av dataprogrammer som kan få tilgang til data og bruke dem til å lære selv.

Anbefalt: