Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er lokalisering nødvendig?
Hvorfor er lokalisering nødvendig?
Anonim

Evnen til å utvide et selskaps potensielle kundebase er avgjørende i dagens globaliserte verden. Tilpasning av eksisterende produkter til nye markeder gjennom oversettelse og lokalisering ledelse er nøkkelen til global vekst. Lokalisering lar flere forbrukere lære om produktene dine og øker kundebasen din.

Her, hva er fordelene med lokalisering?

Uten spesiell rekkefølge er de seks beste fordelene med lokalisering:

  • Øke markedsandelen.
  • Øk inntektene.
  • Redusere kulturell følsomhet.
  • Bygg kundeforhold.
  • Få konkurransefortrinn.
  • Styrke global tilstedeværelse.

I tillegg, hva betyr innholdslokalisering? Lokalisering av innhold er en kulturell oversettelse som ikke bare snakker språket til målgruppene dine, men som også forstår deres unike interesser. Oversettelse – «Koding» av den samme informasjonen fra ett språk til et annet.

Videre, hva mener du med lokalisering?

Lokalisering (også referert til som "l10n") er prosessen med å tilpasse et produkt eller innhold til et bestemt sted eller marked. Oversettelse er bare ett av flere elementer i lokalisering prosess. I tillegg til oversettelse, er lokalisering prosessen kan også omfatte: Tilpasning av grafikk til målmarkeder.

Hva er lokaliseringsstrategi?

EN lokaliseringsstrategi adresserer kundeatferd, kjøpsvaner og generelle kulturelle forskjeller i hvert land det opererer. Når en bedrift går inn i et utenlandsk marked, blir det utfordrende å tilby kjøpere i det spesifikke landet en kundeopplevelse som føles komfortabel og kjent for dem.

Anbefalt: