Lukker JdbcTemplate tilkoblingen automatisk?
Lukker JdbcTemplate tilkoblingen automatisk?

Video: Lukker JdbcTemplate tilkoblingen automatisk?

Video: Lukker JdbcTemplate tilkoblingen automatisk?
Video: Du Lukker Bare Bøtten 2024, April
Anonim

Kort sagt ja det lukker seg de forbindelse . Det lange svaret kommer an på. Når du ikke har en Spring-administrert transaksjon, så ja JdbcTemplate vil ringe Lukk () metode på Forbindelse.

Med hensyn til dette, nærer JdbcTemplate forbindelsen?

4 svar. Kort sagt ja det lukker seg de forbindelse . Det lange svaret kommer an på. Når du ikke har en Spring-administrert transaksjon, så ja JdbcTemplate vil ringe Lukk () metode på Forbindelse.

På samme måte, hvordan fungerer JdbcTemplate om våren? De JdbcTemplate klasse utfører SQL-spørringer, itererer over ResultSet og henter de kalte verdiene, oppdaterer instruksjonene og prosedyrekallene, "fanger" unntakene og oversetter dem til unntakene som er definert i organisasjonen.

Også å vite er, bruker JdbcTemplate forberedte utsagn?

Som standard er JDBCTemplate gjør det Dens eget Forberedt uttalelse internt, hvis du bare bruk . update(String sql, Object args)-skjema. Våren og databasen din, vil administrer den kompilerte spørringen for deg, slik at du ikke trenger å bekymre deg for åpning, lukking, ressursbeskyttelse osv.

Hva er NamedParameterJdbcTemplate?

NavngittParameterJdbcTemplate class er en malklasse med et grunnleggende sett med JDBC-operasjoner, som tillater bruk av navngitte parametere i stedet for tradisjonelle '?' plassholdere. Denne klassen delegerer til en innpakket JdbcTemplate når byttet fra navngitte parametere til JDBC-stilen '?' plassholdere gjøres på utførelsestidspunktet.

Anbefalt: