Innholdsfortegnelse:

Hva er Twain-driver?
Hva er Twain-driver?

Video: Hva er Twain-driver?

Video: Hva er Twain-driver?
Video: Mark Twain / İnsan Nedir? (Sesli Terapi) 2024, Kan
Anonim

TWAIN er et mye brukt program som lar deg skanne et bilde (ved hjelp av en skanner) direkte inn i programmet (som PhotoShop) der du vil jobbe med bildet. De TWAIN driver kjører mellom et program og skannermaskinvaren.

På samme måte spør folk, hvordan installerer du en Twain-driver?

Installere TWAIN-driveren (nettverk)

  1. Start Windows, og sett inn den medfølgende CD-ROMen "Drivers, Manual & Utilities" i CD-ROM-stasjonen.
  2. Avslutt alle applikasjoner som kjører for øyeblikket.
  3. Velg et språk for grensesnittet, og klikk deretter på [OK].
  4. Klikk på [TWAIN-driver for nettverk].
  5. Les lisensavtalen, klikk på [Jeg godtar avtalen.], og klikk deretter på [Neste >].

Deretter er spørsmålet, hva er forskjellen mellom Twain- og ISIS-sjåfører? TWAIN er mer vanlig og er vanligvis den eneste sjåfør leveres med forbrukeren skanner modeller. ISIS heter den dessverre sjåfør standard utviklet av Pixel Translations år før akronymet (som står for "Image and Skanner Interface Specification") hadde noen jihadistiske konnotasjoner.

For det andre, hva betyr Twain-kompatibel?

TWAIN er en standard for applikasjonsprogramgrensesnittet (API) mellom bildeinndataenheter (som skannere) og applikasjoner som kontrollerer bildeinndataenheter. Bruker en TWAIN - kompatibel søknad og en TWAIN - kompatibel skanner med en TWAIN - kompatibel driveren gjør det mulig for brukere å betjene hvilken som helst skanner på samme måte.

Hva er forskjellen mellom WIA og Twain?

Forskjeller : Generelt, når en enhet støtter begge deler TWAIN og WIA , TWAIN er bedre for skannere og WIA er bedre for kameraer, webkamera osv. WIA bruker en felles dialog for alle enheter mens TWAIN bruker en dialogboks opprettet av enhetsprodusenten.

Anbefalt: