Er Amazons estimerte leveringsdatoer nøyaktige?
Er Amazons estimerte leveringsdatoer nøyaktige?

Video: Er Amazons estimerte leveringsdatoer nøyaktige?

Video: Er Amazons estimerte leveringsdatoer nøyaktige?
Video: DO THIS WHEN YOUR AMAZON PACKAGE IS LATE 📦 #shorts 2024, April
Anonim

Sporingsnummeret har vanligvis en mer nøyaktig estimert leveringsdato . Selvfølgelig kan du ikke gjøre dette for kunder som ikke har bestilt ennå, men i det minste, i tilfelle de spør om det når de bestiller, kan du vise dem noe bedre enn Amazons info.

På samme måte spørs det, leverer Amazon før den estimerte datoen?

Du vil se en estimert frakt eller leveringsdato for hver forsendelse på ordresammendraget, bare før du legger inn bestillingen din. An estimert leveringsdato (eller Dato range) vises også i bestillingene dine etter at du har lagt inn bestillingen. Etter at en bestilling er sendt, kan du spore pakkene dine ved å gå til dine bestillinger.

Vet også, hvorfor er Amazon-levering treg? "Ja, Amazons frakt hastigheten avtar. Det tar stadig lengre tid å få pakkene dine til transportørene." "Prime Two-Day Shipping refererer til hvor lang tid det tar før varen din kommer frem når den er behandlet og sendt. Noen varer har lengre behandlingstid enn andre», heter det i garantien.

Også spurt, hva betyr estimert leveringsdato?

De Anslått forsendelsesdato er dagen bestillingen din er forventet å være sendt ute.

Når pleier Amazon å levere?

Bestill en vare som kvalifiserer for Amazon samme dag leveranse før kl. 12.00, og den kommer hjem til deg innen kl. Bestill den etter middag, så får du den dagen etter.

Anbefalt: