Innholdsfortegnelse:

Hvordan kobler jeg Canon Pixma-skriveren til datamaskinen?
Hvordan kobler jeg Canon Pixma-skriveren til datamaskinen?

Video: Hvordan kobler jeg Canon Pixma-skriveren til datamaskinen?

Video: Hvordan kobler jeg Canon Pixma-skriveren til datamaskinen?
Video: Canon MG3650 Wireless / WiFi WPS Setup 2024, April
Anonim

WPS-tilkoblingsmetode

  1. Sørge for at printeren er slått på. Trykk og hold de [Wi-Fi]-knappen på de På toppen av printeren før de alarmlampen blinker én gang.
  2. Sørge for at de lampen ved siden av denne knappen begynner å blinke blått og går så til din tilgangspunkt og trykk de [WPS]-knappen innen 2 minutter.

Videre, hvordan kobler jeg Canon-skriveren til datamaskinen?

Sett den ene enden av USB-kabelen inn i USB-porten på forbindelse panel av Canon skriver . Koble den andre enden av kabelen til USB-porten på siden av din datamaskin . Skru på skriver . Klikk på Windows "Start"-knappen og velg "Kontrollpanel".

På samme måte, bruker alle skrivere den samme USB-kabelen? Selv om USB er en standard kabel type, der er forskjeller mellom skriverens USB-kabler og andre typer USB-kabler . Enden som kobles til datamaskinen vil alltid ha samme flat, rektangulær kontakt funnet på alle USB-kabler . Enden som plugges inn i skriver vil ha en firkantet kobling med buede hjørner.

Også å vite er, hvordan kobler jeg skriveren til datamaskinen?

Legg til en lokal skriver

  1. Koble skriveren til datamaskinen med USB-kabelen og slå den på.
  2. Åpne Innstillinger-appen fra Start-menyen.
  3. Klikk på Enheter.
  4. Klikk på Legg til en skriver eller skanner.
  5. Hvis Windows oppdager skriveren din, klikker du på navnet på skriveren og følger instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Hvor er WPS-knappen?

MERK: Wi-Fi Protected Setup™ konfigurerer én enhet om gangen. De WPS-knapp er plassert enten på front- eller bakpanelet på Linksys-enheten. Noen Wireless-G-rutere har kanskje ikke en WPS trekk. Se produktdokumentasjonen for detaljerte funksjoner til ruteren.

Anbefalt: