Hva gjør forbindelsen i live?
Hva gjør forbindelsen i live?

Video: Hva gjør forbindelsen i live?

Video: Hva gjør forbindelsen i live?
Video: Her spyr programlederen på direkten 2024, Kan
Anonim

HTTP beholde - i live , a.k.a., HTTP persistent forbindelse , er en instruksjon som tillater en enkelt TCP forbindelse for å forbli åpen for flere HTTP-forespørsler/svar. Som standard, HTTP forbindelser lukk etter hver forespørsel.

På denne måten, hvordan lukker jeg holde i live forbindelsen?

Oversikt. Standard HTTP forbindelse er vanligvis lukket etter at hver forespørsel er fullført, noe som betyr at serveren lukker TCP forbindelse etter å ha levert svaret. For å beholde de forbindelse åpen for flere forespørsler, den beholde - levende forbindelse header kan brukes.

hva er hensikten med å bruke vedvarende tilkoblinger? EN vedvarende forbindelse (HTTP vedvarende forbindelse ) er en nettverkskommunikasjonskanal som forblir åpen for ytterligere HTTP-forespørsler og svar i stedet for å lukkes etter en enkelt utveksling. For å opprettholde en vedvarende forbindelse , TCP keep-alive-pakker sendes for å forhindre forbindelse fra tidsavbrudd.

For det andre, hvordan holder HTTP i live?

EN beholde - i live lar en eksisterende TCP-tilkobling gjenbrukes for flere forespørsler/svar, og unngår dermed all den overheaden. Det er det som gjør forbindelsen "vedvarende". I HTTP 0.9 og 1.0, stenger serveren som standard enden av en TCP-tilkobling etter å ha sendt en respons til en klient.

Hvordan sjekker du for å holde deg i live?

Alle moderne nettlesere bruker vedvarende tilkoblinger så lenge serveren har Beholde - I live aktivert. For å kryss av hvis sidene dine leveres med en Beholde - I live header, kan du bruke HTTP Header Checker-verktøyet. Dette vil vise tilkoblingen: Beholde - I live feltet hvis HTTP Beholde - I live Er på.

Anbefalt: