Hvorfor bruker vi @PostMapping?
Hvorfor bruker vi @PostMapping?

Video: Hvorfor bruker vi @PostMapping?

Video: Hvorfor bruker vi @PostMapping?
Video: Java Tech Talk: Hand-made Spring Boot Starter 2024, April
Anonim

Fra navnekonvensjonen vi kan se at hver merknad er ment å håndtere respektive innkommende forespørselsmetodetype, dvs. @GetMapping er brukt for å håndtere GET-type forespørselsmetode, @ PostMapping er brukt å håndtere POST-type forespørselsmetode, etc.

Ved siden av dette, hva er @PutMapping?

Merknad for å kartlegge HTTP PUT-forespørsler til spesifikke behandlermetoder. Nærmere bestemt, @ PutMapping er en sammensatt merknad som fungerer som en snarvei for @RequestMapping(method = RequestMethod.

Dessuten, hva er @PatchMapping? Merknad for å kartlegge HTTP PATCH-forespørsler til spesifikke behandlermetoder. Nærmere bestemt, @ PatchMapping er en sammensatt merknad som fungerer som en snarvei for @RequestMapping(method = RequestMethod.

Tilsvarende, hva er @GetMapping i vårstøvel?

@ GetMapping annotering kartlegger HTTP GET-forespørsler til spesifikke behandlermetoder. Det er en sammensatt merknad som fungerer som en snarvei for @RequestMapping(metode = RequestMethod. GET).

Hva er @RequestBody?

@ RequestBody . Dette brukes til å konvertere hoveddelen av HTTP-forespørselen til Java-klasseobjektet ved hjelp av valgt HTTP-meldingsomformer. Denne merknaden vil bli brukt i metodeparameteren, og hoveddelen av http-forespørselen vil bli tilordnet den metodeparameteren.