Hvordan fungerer USB-drepere?
Hvordan fungerer USB-drepere?

Video: Hvordan fungerer USB-drepere?

Video: Hvordan fungerer USB-drepere?
Video: Hvad er et VPN, og hvordan fungerer det? | NordVPN 2024, Mars
Anonim

Når den er koblet til en USB port, en " USBkiller " enheten lader raskt kondensatorene sine fra USB strømkilde. Deretter, når den er ladet, utlades den -200V DC over datalinjene til vertsenheten. Denne teknikken tillater USB Killer å øyeblikkelig drepe enhver datamaskin eller elektronisk enhet som har en USB havn.

Herav, hva brukes en USB-killer til?

EN USB Killer er en enhet som ligner på en USB minnepinne som sender høyspent strømstøt inn i enheten den er koblet til, og truer med å skade maskinvarekomponenter.

På samme måte, hva er en flyttbar USB-flashstasjon? EN minnepenn er en enhet som brukes til data Oppbevaring som inkluderer en blits minne og integrert Universal Serial Bus ( USB ) grensesnitt. Mest USBflash-stasjoner er flyttbar og overskrivbar. Fysisk er de små, holdbare og pålitelige.

Følgelig, er USB-mordere ulovlige?

USB-mordere burde ikke være ulovlig . Som de fleste gjenstander er de ikke det selv ulovlig men det du gjør med dem kan være. For eksempel å drepe noen med skytevåpen ulovlig men å eie en pistol er det ikke. Hvis du ønsker å eie en USB-killer og ødelegge massevis av dine egne personlige datamaskiner, ha det.

Ødelegger USB-killer harddisken?

Usannsynlig." I teorien er det USB Killer er designet for å bruke kondensatorene, som erstatter den vanlige maskinvaren, til å suge opp og lagre energi fra datamaskinens USB havn. Så det er bare "en fjern mulighet" for at dette er ondsinnet USB-stasjon kunne skader CPU eller harddisk.

Anbefalt: