Hva er hel delforhold?
Hva er hel delforhold?

Video: Hva er hel delforhold?

Video: Hva er hel delforhold?
Video: Del 1: En hel uke med Citroën Ami - hva er dette for rar skapning? 2024, Kan
Anonim

Hel / Del forhold . Hel / del relasjoner er når en klasse representerer hel objekt og andre klasser representerer deler . De hel fungerer som en beholder for deler . Disse forhold vises på et klassediagram med en linje med en ruter i den ene enden.

På samme måte, hva er et komposisjonsforhold?

Komposisjon er en begrenset form for aggregering der to enheter er svært avhengige av hverandre. Det representerer en del av forhold . I komposisjon , begge enhetene er avhengige av hverandre. Når det er en komposisjon mellom to enheter, kan det sammensatte objektet ikke eksistere uten den andre enheten.

hva er et forhold i UML? I objektorientert programmering dette forhold kan representeres med et Unified Modeling Language Class-diagram. Dette har et forhold er også kjent som komposisjon. Mens den hvite diamanten betyr aggregering , som betyr at objektet nærmest diamanten kan ha eller eie den andre gjenstanden.

I tillegg, hva er en del av hierarki?

Et system består av delsystemer eller komponenter. Komponenter kan videre deles inn i mindre komponenter. Ytterligere mindre komponenter kan deles inn i mindre elementer. Dette er en del - hele hierarkiet . Alt rundt oss kan være en kandidat for del - hele hierarkiet.

Er en spesiell assosiasjonsform som spesifiserer en hel del relasjon mellom den aggregerte helheten og en komponentdel?

Sammensatte aggregering (komposisjon) er en "sterk" form av aggregering med følgende egenskaper: det er binært assosiasjon , det er en hel / del forhold , a del kan inkluderes i høyst én kompositt ( hel ) om gangen, og.

Anbefalt: