Hvordan endrer jeg museskjermen?
Hvordan endrer jeg museskjermen?

Video: Hvordan endrer jeg museskjermen?

Video: Hvordan endrer jeg museskjermen?
Video: Hvordan endrer jeg rettigheter på delte dokumenter? 2024, Kan
Anonim

Trinn 1: Bytt mus innstillinger

Klikk eller trykk de Windows-knapp, skriv deretter inn" mus ." Klikk eller trykk Bytt mus innstillinger fra de resulterende liste over alternativer for å åpne de hoved mus innstillingsmenyen. (Denne er også tilgjengelig fra de primære Innstillinger-applikasjonen.)Velg deretter Tillegg mus alternativer.

Når jeg tar dette i betraktning, hvordan endrer jeg utseendet til markøren?

For å gjøre det, klikk på Start-knappen, og klikk deretter på Kontrollpanel. Klikk Maskinvare og lyd, og klikk deretter under Enheter og skrivere Mus . I Mus Egenskapsboksen, klikk på Pekere og Peker Alternativer-fanen, og juster alternativene til endring formen og størrelsen på markøren din av endres "ordningen".

Kan jeg dessuten gjøre musepekeren større? Klikk på Pekere fanen. Trekk ned Scheme-menyen og velg noe. Du finner en rekke alternativer likegyldige størrelser, farger og konturer. Når du velger en, vil den ikke endre den faktiske musepekeren , men det vil vis valget ditt i boksen til høyre for Scheme-menyen.

hvordan endrer jeg musepekeren fra hånd til pil?

Dobbeltklikk de " Mus "-ikonet når du er inne de Kontrollpanel. Plukke ut de " Pekere "fanen, som er ved siden av de "Knapper"-fanen kl de topp. Klikk på de "Normal Select"-alternativet som inneholder de hvit pil . Når det er uthevet, klikk "Apply" og deretter "OK".

Kan jeg endre fargen på markøren min i Windows 10?

Til endring de farge på musepekeren i Windows 10 , gjøre følgende. Velg under Visjon Markør & peker til venstre. Til høyre velger du den nye fargerike musen markøren alternativ. Nedenfor, du kan velg en av de forhåndsdefinerte farger.

Anbefalt: