Er webutvikling en programvare?
Er webutvikling en programvare?

Video: Er webutvikling en programvare?

Video: Er webutvikling en programvare?
Video: How to add external javascript in HTML 🤔? #webdevelopment 2024, Kan
Anonim

Det er en prosess av utvikle programvare ved å skrive vedlikeholdbar kode. Programvare utvikling betyr å skape, planlegge, gjenbruke, forske og utvikling , gjøre ting enkelt, bredere bruk osv. webutvikling er begrepet som brukes for prosessen med å skape web applikasjoner eller nettsteder som må hostes.

I forhold til dette, hva er forskjellen mellom programmering og webutvikling?

Programmering eller utvikling på den annen side er relatert til koding. Web utviklere skriver sider ved hjelp av HTML og CSS; det er de strengt tatt ikke programmering språk, så en web designer som er dyktig i HTML og CSS kan produsere et statisk nettsted, eller et nettsted med noen interaktive front-end-elementer, for eksempel rullegardinmenyer.

For det andre, regnes nettutvikling som informatikk? Kaller folk HTML en programmering språkforsøk fra folk på å prøve å rettferdiggjøre kall webutvikling informatikk ? webutvikling er en del av informatikk . Det har kanskje ikke den prestisje i akademiske kretser som andre deler av CS har, men det vokser i betydning i den "virkelige verden" hele tiden.

Så er webutvikling enklere enn programmering?

webutvikling anses ofte som lett, men det er for det meste front-end-delen. Back-endparten kan bli ekstremt kompleks avhengig av hva slags prosjekt du lager.

Hva inkluderer webutvikling?

webutvikling refererer stort sett til oppgavene knyttet til utvikle seg nettsteder for hosting via intranett eller internett. De webutvikling prosess inkluderer web design, web innhold utvikling , klient-/serverside-skripting og nettverkssikkerhetskonfigurasjon, blant andre oppgaver.

Anbefalt: