Hva er forskjellen mellom programmering og webutvikling?
Hva er forskjellen mellom programmering og webutvikling?

Video: Hva er forskjellen mellom programmering og webutvikling?

Video: Hva er forskjellen mellom programmering og webutvikling?
Video: What is the difference between coder , programmer and developer 2024, Kan
Anonim

Den logiske delen av en applikasjon eller programvare håndteres av programmering . Programmering kan gjøres ved hjelp av ulike teknologier og språk. Personen som skriver noen form for program blir vanligvis referert til som en Programmerer . webutvikling , derimot, er begrenset til web applikasjoner (som kjører i nettleser).

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom webutvikling og programmering?

Programmering eller utvikling på den andre siden er Relatert til koding . Web utviklere skriver sider ved hjelp av HTML og CSS; det er de strengt tatt ikke programmering språk, så en web designer dyktig i HTML og CSS kan produsere en statisk nettsted , eller en nettsted med noen interaktive frontend-elementer, for eksempel rullegardinmenyer.

På samme måte, hva er bedre webutvikling eller programvareutvikling? EN webutvikler er en programvare ingeniør som bare bygger web applikasjoner. " Programvare Ingeniører” har ikke en bedre lønn enn" Webutviklere , "og heller ikke" Programvare Ingeniører" gjør et annet arbeid enn " Webutviklere ” på en dag-til-dag-basis, forutsatt at de jobber med web applikasjoner.

Dessuten, kreves koding for webutvikling?

Web designere bør ikke bare vite hvordan design elementer visuelt, men har også passende kode ferdigheter i front-end utvikling . Selv om programmering din egen kode bygningen er det ikke nødvendig , en grunnleggende forståelse av funksjonaliteten til HTML, CSS og JavaScript er avgjørende.

Er webutvikling enklere enn programmering?

webutvikling anses ofte som lett, men det er for det meste front-end-delen. Back-endparten kan bli ekstremt kompleks avhengig av hva slags prosjekt du lager.

Anbefalt: