Hvordan bruker jeg require i node JS?
Hvordan bruker jeg require i node JS?

Video: Hvordan bruker jeg require i node JS?

Video: Hvordan bruker jeg require i node JS?
Video: Рефакторинг: switch vs if-else vs enum vs HashMap [Шаблон "Команда"] 2024, Kan
Anonim

Du kan tenke på krever modul som kommandoen og modulmodulen som arrangør av alle nødvendige moduler. Krever en modul i Node er ikke et så komplisert konsept. const config = krever ('/bane/til/fil'); Hovedobjektet eksportert av krever modul er en funksjon (som brukt i eksemplet ovenfor).

Med tanke på dette, hva krever gjøre i node JS?

krever brukes til å konsumere moduler. Den lar deg inkludere moduler i programmene dine. Du kan legge til innebygd kjerne Node . js moduler, fellesskapsbaserte moduler (node_modules) og lokale moduler.

Kan vi i tillegg bruke import i Nodejs? Importerer CommonJS npm Moduler The import og eksporter søkeord er en del av ECMAScript Modules spec, eller ESM for kort. Mest node. js-prosjekter er skrevet med CommonJS, ved å bruke require()-funksjonen til import andre filer.

Deretter kan man også spørre, hvordan bruker jeg node js-moduler?

  1. Innebygde moduler. Node.
  2. Inkluder moduler. For å inkludere en modul, bruk require()-funksjonen med navnet på modulen:
  3. Lag dine egne moduler. Du kan lage dine egne moduler, og enkelt inkludere dem i applikasjonene dine.
  4. Inkluder din egen modul.

Hva er Node JS for dummies?

Node . js er et kjøretidsmiljø på serversiden med åpen kildekode bygget på Chromes V8 JavaScript-motor. Det gir et hendelsesdrevet, ikke-blokkerende (asynkront) I/O og kjøretidsmiljø på tvers av plattformer for å bygge svært skalerbare server-side-applikasjoner ved hjelp av JavaScript.

Anbefalt: