Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker jeg Android-rommet?
Hvordan bruker jeg Android-rommet?

Video: Hvordan bruker jeg Android-rommet?

Video: Hvordan bruker jeg Android-rommet?
Video: The FULL Beginner Guide for Room in Android | Local Database Tutorial for Android 2024, April
Anonim

Implementering av Rom

  1. Trinn 1: Legg til Gradle-avhengighetene. For å legge den til i prosjektet, åpne prosjektnivået build.gradle-filen og legg til den uthevede linjen som vist nedenfor:
  2. Trinn 2: Lag en modellklasse.
  3. Trinn 3: Opprett datatilgangsobjekter (DAOs)
  4. Trinn 4 - Opprett databasen.
  5. Trinn 4: Administrere data.

På denne måten, hva er Android romdatabase?

Rom er en database bibliotek. Fra dokumentasjonen: Rom gir et abstraksjonslag over SQLite for å tillate flytende database tilgang mens du utnytter den fulle kraften til SQLite.

Vet også, hva er rompersistensbiblioteket Android? Room Persistence Library Del av Android Jetpack. De Rom utholdenhet bibliotek gir et abstraksjonslag over SQLite for å gi mer robust databasetilgang samtidig som den utnytter den fulle kraften til SQLite. De bibliotek hjelper deg med å lage en hurtigbuffer for appens data på en enhet som kjører appen din.

Med tanke på dette, hva er romdatabase?

Rom er en ny måte å lage en database i din android apper, er det mye likt OrmLite. Kjernerammeverket gir innebygd støtte for arbeid med rå SQL-innhold. Du må skrive mye standardkode for å konvertere mellom SQL-spørringer og Java-dataobjekter.

Er rom en ORM?

Rom er en ORM (objektrelasjonsmapper) for SQLite-database i Android . Det er en del av arkitekturkomponentene utgitt av Google.

Anbefalt: