Hvor er Boto-konfigurasjonsfilen?
Hvor er Boto-konfigurasjonsfilen?

Video: Hvor er Boto-konfigurasjonsfilen?

Video: Hvor er Boto-konfigurasjonsfilen?
Video: AWS Boto3 and AWS Credentials Configuration Settings for Boto 3 Python Tutorial 2024, Mars
Anonim

Standardplasseringen for boto konfigurasjonsfil er i brukerens hjemmekatalog, ~/. boto , for Linux og macOS, og i %HOMEDRIVE%%HOMEPATH%, for Windows. Du kan få plasseringen av konfigurasjonsfil ved å kjøre kommandoen gsutil versjon -l.

Så, hvor er AWS-konfigurasjonsfilen?

aws i hjemmekatalogen din. De andre konfigurasjonsalternativene du angir med aws konfigurere er lagret i en lokal fil navngitt konfig , også lagret i. aws mappen i hjemmekatalogen din.

Videre, hvilke AWS-tilganger gir boto3 deg? Boto er de Amazon Nettjenester ( AWS ) SDK for Python. Det gjør det mulig for Python-utviklere å opprette, konfigurere og administrere AWS tjenester, som f.eks EC2 og S3. Boto gir en enkel å bruke, objektorientert API, samt lavt nivå adgang til AWS tjenester.

Angående dette, hva er en.boto-fil?

EN boto konfig fil er en tekst fil formatert som en. ini-konfigurasjon fil som spesifiserer verdier for alternativer som kontrollerer atferden til boto bibliotek. I Unix/Linux-systemer, ved oppstart, boto biblioteket ser etter konfigurasjon filer på følgende steder og i følgende rekkefølge: /etc/ boto.

Hvor er AWS-konfigurasjonsfilen på Windows?

De fil ligger på ~/. aws / konfig på Linux eller macOS, eller på C:Users USERNAME. awsconfig på Windows . Dette fil inneholder konfigurasjonsinnstillingene for standardprofilen og eventuelle navngitte profiler.

Anbefalt: