Kan du dele notater med Android?
Kan du dele notater med Android?

Video: Kan du dele notater med Android?

Video: Kan du dele notater med Android?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Hvem som helst du deler med kan merke, fargelegge, arkivere eller legge til påminnelser uten å endre notatet for andre. Hvis du vil dele en lapp, men du ikke vil at andre skal redigere det, send et Keep-notat med en annen app. På din Android telefon eller nettbrett, åpne Google Keep-appen. Trykk på notatet du vil dele.

Med tanke på dette, kan du dele eplenotater med Android?

Android brukere ikke får tilgang Apple Notes , så hvordan deler du en lapp med en Android telefonbruker? Du må bruke en annen app, og selv om det er flere kandidater, er Google Keep-appen et godt valg fordi den er gratis og tilgjengelig på iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett, Mac og PC.

Kan jeg i tillegg dele notater med familiedeling? Familiedeling gjør det enkelt for opptil seks familie medlemmer til dele iTunes, Apple Books og AppStore-kjøp, en Apple Music familie abonnement og aniCloud-lagringsplan. Din familie kan også dele bilder, kalendere og påminnelser. Du kan hjelpe til med å finne andres manglende enheter.

På samme måte kan du spørre, kan du dele notater?

Den nye funksjonen vises som en dele knappen når du se en Merk på nettet eller i Android-appen – det er et plusstegn ved siden av et brukerikon. Klikk eller trykk på denne og du vil bli invitert til å legge til noen via deres navn( hvis de vises i Google-kontaktene dine) eller e-postadressen deres. Klikk eller trykk Lagre for å bekrefte valget ditt.

Finnes det en app for å dele notater?

Quip. Hvis du leter etter en seriøs notattaking og samarbeid app som fungerer bra med større team, sjekk ut Quip - Docs, Chat, Sheets. Som en combo chat, dokumenter, oppgaveliste og regneark app rullet inn i ett lar Quip deg lage, dele , og samarbeid om notater , oppgavelister eller dokumenter med noen gruppe.

Anbefalt: