Innholdsfortegnelse:

Er Smart TV en Android TV?
Er Smart TV en Android TV?

Video: Er Smart TV en Android TV?

Video: Er Smart TV en Android TV?
Video: Make your Smart TV fast 2024, Kan
Anonim

Android smart-TV ( TV Android ) er en smart-TV operativsystemplattform som Samsung Tizen og LGWebos og så videre. Googles TV Android kan bli funnet på NvidiaShield, Sony Android TV-er og noen andre TV merkebruker TV Android og Android TV Mediespillere.

Vet du også, er Smart TV og Android TV det samme?

Android TV-er jobbe mye samme som deres smart motparter ved at de er i stand til å koble seg til World Wide Web. Android TV har mange flere apper tilgjengelig fordi den har tilgang til Google Play Store. På denne måten kan du nyte applikasjonene som vanligvis finnes på Smart-TVer , pluss tusenvis til.

På samme måte, er en Samsung TV en Android TV? Android TV er navnet på TV operativsystem som er utviklet internt hos Google. Den beste beskrivelsen for Android TV er at det er en smart underholdningsplattform. Den kommer innebygd i en rekke TV-er (primært fra Sony, Sharp og LeEco), men også i en rekke streaming-videospillere som Nvidia Shield.

På samme måte kan man spørre seg, trenger du en Android TV-boks hvis du har en smart-TV?

Heldigvis mange smart-TV produsenter går nå sammen med Roku og Android TV å frigjøre TV-er med innebygd Roku eller Android TV programvare - nei eske nødvendig. Så, hvis du egentlig ønsker en ny smart-TV sørg for at det er en med innebygd Roku eller Android TV programvare.

Hvilken er den beste Android TV?

15 beste Android TV-bokser i 2019

  • Beste Android TV-bokser Amazon. AMAZON FIRE TV-PINKEN. AmazonFire TV Streaming Media Player.
  • Beste Android TV-bokser for Netflix. SkyStream TO StreamingMedia Player.
  • Beste Android TV-bokser for spill. NVIDIA SHIELD TV.
  • Beste Android TV-bokser for streaming. MINIX NEO U1. MATRICOMG-BOKS Q3. ZIDOO H6 PRO. RVEAL MEDIA TV-TUNER.

Anbefalt: