Innholdsfortegnelse:

Hva er en webomdømmepoengsum?
Hva er en webomdømmepoengsum?

Video: Hva er en webomdømmepoengsum?

Video: Hva er en webomdømmepoengsum?
Video: Как самой вылечить недержание мочи? Эти упражнения поднимут органы на место! 2024, Mars
Anonim

Hva Poeng for omdømme på nettet midler? Web omdømme Filtre tildeler en Web -Basert Omdømmepoeng (WBRS) til en URL for å fastslå sannsynligheten for at den inneholder URL-basert skadelig programvare. De Web Bruk av sikkerhetsutstyr poengsum for nettomdømme for å identifisere og stoppe malwareangrep før de oppstår.

På samme måte, hva er omdømme på nettet?

Web omdømme brukes vanligvis av web eller URL-filtreringsløsninger for å beskytte internett brukere fra kjente malwarekilder og skadelig eller upassende innhold på web . Hvis du noen gang har fått en "blokkeringsside" mens du surfer på internett på kontoret, så bruker bedriften din web filtrering.

I tillegg, hva er WBRS? WBRS er en innovativ metode som analyserer oppførselen og egenskapene til en webserver og gir det siste forsvaret i kampen mot spam, virus, phishing og spionvaretrusler. WBRS bruker sanntidsanalyse på et stort, mangfoldig og globalt datasett for å oppdage URL-er som inneholder en eller annen form for skadelig programvare.

Vet også, hva er webomdømmetjeneste på Trend Micro?

Trend Micro Web Reputation Service er en service designet for å beskytte kunder ved å bla gjennom sider besøkt av Trend Micro kunder, for å analysere nettstedet ditt for mulig skadelig kode og for å kategorisere innholdet på nettsidene dine.

Hvordan sjekker jeg om et domene er trygt?

Se etter disse fem tegnene på at et nettsted er trygt:

  1. Se etter "S" i
  2. Se etter en personvernpolicy for nettstedet.
  3. Finn kontaktinformasjonen deres.
  4. Bekreft tillitsseglet deres.
  5. Kjenn tegn på skadelig programvare på nettstedet.

Anbefalt: