Hvorfor er hybridapper dårlige?
Hvorfor er hybridapper dårlige?

Video: Hvorfor er hybridapper dårlige?

Video: Hvorfor er hybridapper dårlige?
Video: какой Являются в Разные Типы из Мобильный Программы [ Разработчик 2020 г. ] 2024, April
Anonim

En flott brukeropplevelse er kostbar

For det første er det nei hybride apper på topp 100 i butikker, rett og slett fordi brukeropplevelsen er det dårlig av to hovedgrunner: Designretningslinjer: Hybride apper som oftest ikke følger retningslinjene for grensesnitt/design satt av Apple og Google, slik at brukere ikke føler seg "hjemme"!

På samme måte kan du spørre om hybridapper er gode?

Mens opprinnelig iOS apper og Android apper er ideelle fordi de er optimalisert for hver plattform, hybrid mobil app teknologien utvikler seg, noe som gjør det til et mer levedyktig – og tids- og kostnadseffektivt – alternativ for mobil app utvikling.

Vet også, er hybridapper fremtiden? Vi er i et barndomsstadium når det gjelder å velge mellom plattformer (det er bare fire – Windows, HTML, iOS og Android). Å konkludere, hybride apper er en mye kostnadseffektiv måte for et selskap å port over sine app . Hybride apper vil vokse og viser løfte for framtid men innfødt apper er her for å bli også!

Foruten ovenfor, hvorfor er Cordova dårlig?

Den ene virkelige ulempen med Cordova er at juniorutviklere kan lage en app som yter dårlig. Den er så enkel å bruke at selv nybegynnere bruker den. Selv erfarne webutviklere kan skru opp ytelsen; gode apputviklere må være sterkere utviklere enn anstendige nettutviklere.

Hvorfor hybrider er bedre enn innfødte?

I motsetning til hybrid apper, innfødt apper er laget spesielt for plattformen de skal brukes på (iOS, Android etc). Reagere Innfødt lar en del av koden deles mellom plattformer og gir utviklere mulighet til å lage apper som føles mindre klønete og presterer bedre enn hybrid apper.

Anbefalt: