Hva er administrasjon av applikasjonskonfigurasjon?
Hva er administrasjon av applikasjonskonfigurasjon?

Video: Hva er administrasjon av applikasjonskonfigurasjon?

Video: Hva er administrasjon av applikasjonskonfigurasjon?
Video: Why You Need to Learn Configuration Management 2024, April
Anonim

Konfigurasjonsstyring (CM) er en systemutviklingsprosess for å etablere og opprettholde konsistens av et produkts ytelse, funksjonelle og fysiske egenskaper med dets krav, design og driftsinformasjon gjennom hele levetiden.

I denne forbindelse, hva er konfigurasjonsadministrasjon og hvorfor er det viktig?

De Betydning av Konfigurasjonsstyring . Konfigurasjonsstyring (CM) fokuserer på å etablere og opprettholde konsistens av et produkts ytelse, og dets funksjonelle og fysiske egenskaper med dets krav, design og driftsinformasjon gjennom hele levetiden.

På samme måte, hva betyr konfigurasjon i programvare? Konfigurasjon er måten komponentene på er arrangert for å utgjøre datasystemet. Konfigurasjon består av både maskinvare og programvare komponenter. Noen ganger peker folk spesifikt på maskinvarearrangement som maskinvare konfigurasjon og til programvare komponenter som programvarekonfigurasjon.

På samme måte kan du spørre, hva er konfigurasjonsadministrasjon i DevOps?

Innen programvareutvikling og ledelse , konfigurasjonsstyring refererer til elementene som må konfigureres og administreres for at prosjektet skal lykkes. Men det er mye mer konfigurasjon enn administrerende kildekoder når det gjelder DevOps.

Hva er administrasjonsaktiviteter for programvarekonfigurasjon?

SCM aktiviteter er ledelse og planlegging av SCM-prosessen, programvarekonfigurasjon identifikasjon, programvarekonfigurasjonskontroll , programvarekonfigurasjon status regnskap, programvarekonfigurasjon revisjon, og programvare utgivelse ledelse og levering.

Anbefalt: