Hva gjør selskapet Elastic?
Hva gjør selskapet Elastic?

Video: Hva gjør selskapet Elastic?

Video: Hva gjør selskapet Elastic?
Video: Hva gjør en oversetter? 2024, Kan
Anonim

Som skaperne av Elastisk Stack (Elasticsearch, Kibana, Beats og Logstash), Elastisk bygger selvstyrte og SaaS-tilbud som gjør data brukbare i sanntid og i stor skala for brukstilfeller som applikasjonssøk, nettstedsøk, bedriftssøk, logging, APM, beregninger, sikkerhet, forretningsanalyse og mange flere.

Dessuten, hva brukes elastisk søk til?

ES er en dokumentorientert database designet for å lagre, hente og administrere dokumentorienterte eller semi-strukturerte data. bruk Elasticsearch , lagrer du data i JSON-dokumentform. Deretter spør du dem for henting.

Foruten ovenfor, hvor mange ansatte har Elastic? 1, 442 2019

Også for å vite, hva er elastisk søkemotor?

Elasticsearch er en søkemotor basert på Lucene-biblioteket. Det gir en distribuert, multitenant-kompatibel fulltekst søkemotor med et HTTP-nettgrensesnitt og skjemafrie JSON-dokumenter. Elasticsearch er utviklet i Java.

Hva er en elastisk stabel?

Elastisk stabel er en gruppe åpen kildekode-produkter fra Elastisk designet for å hjelpe brukere med å ta data fra alle typer kilder og i alle formater og søke, analysere og visualisere disse dataene i sanntid. Elastisk stabel kan distribueres på stedet eller gjøres tilgjengelig som Software as a Service (SaaS).

Anbefalt: