Er CompTIA A+ verdt?
Er CompTIA A+ verdt?

Video: Er CompTIA A+ verdt?

Video: Er CompTIA A+ verdt?
Video: Computer Nerds Take CompTIA Test... (Again) 2024, Kan
Anonim

Å være CompTIA A+ sertifisert er definitivt verdi det når det gjelder å få nybegynnerjobber. Å ha A+ kan hjelpe deg med å få IT-jobber på startnivå som skrivebordsstøtte eller helpdesk-teknologi. Den nye CompTIA A+ er et godt sted å starte. Det gir grunnleggende kunnskap for større og bedre roller lenger ned i linjen.

Følgelig, er CompTIA A+ verdt det 2019?

Ja CompTIA A+ verdt mye tilbake på 2000-tallet, men i CompTIA A+ i 2019 verdt ingenting og en av de verste IT-sertifiseringene. Hvis du virkelig trenger IT-sertifiseringer for å komme inn i IT-arbeidsstyrken, får du MCSE fra Microsoft. A+ er en datamaskinsertifisering på inngangsnivå for PC-dataserviceteknikere.

Videre, er CompTIA A+ vanskelig? Eksamen er faktisk veldig hard for noen med la oss si en 5 i datakunnskap, HVORFOR du spør. Vel A+ eksamen dekker MASSE. Ja, det er ganske enkelt for en 2 - 3 års PC-administrator, men hvis du er ny eller "jeg spilte World of Warcraft, eller lastet ned filmer" bruker, så vil du ha mye å studere.

Man kan også spørre, er CompTIA A+ 2018 verdt det?

Ja CompTIA A+ verdt mye tilbake på 2000-tallet, men i CompTIA A+ i 2018 verdt ingenting og en av de verste IT-sertifiseringene. Så ikke misforstå, CompTIA A+ er fortsatt en veldig god teknisk sertifisering for å lære IT, men ikke for å få jobb.

Hvor mye koster CompTIA A+?

CompTIA A+ sertifisering kostnader Selv om koste av CompTIA A+ eksamener varierer avhengig av land gjennomsnittlig pris er $170. Dette tilsvarer $340 for to eksamener som kreves for å bli fullt sertifisert. Eksamenene du må ta og bestå inkluderer 200-901 og 200-902.

Anbefalt: