Hva er modell i Magento?
Hva er modell i Magento?

Video: Hva er modell i Magento?

Video: Hva er modell i Magento?
Video: Амаделя Амаделя Remix 2024, Kan
Anonim

Modeller i Magento er en iboende del av MVC ( Modell -View-Controller) arkitektur. Modeller brukes til å utføre dataoperasjoner, nemlig Opprett, Les, Oppdater og Slett, på en database. Magento sin “ Modell system er delt inn i tre deler - modeller , ressurs modeller , og samlinger.

Herav, hva er forskjellen mellom modell og ressursmodell i Magento 2?

Modeller : Modeller er der hovedforretningslogikken din skal håndteres og er en enkelt forekomst av et objekt. De modell vil bruke ressursmodell å snakke med databasen og hente/sette data for den på save() og load(). Ressursmodell : A ressursmodell er hvor din viktigste C. R. U. D skjer (Opprett, Les, Oppdater og slett).

Man kan også spørre, hva er ORM i Magento? Objektrelasjonell kartlegging ( ORM ) er en programmeringsteknikk for konvertering mellom typer data og objekter i OOP. Det finnes 2 typer ORM : Konverter ulike typer data til objekter. Konverter objekter til ulike typer data.

Så, hva er visningsmodell i Magento 2?

EN se modell er en abstraksjon av utsikt avsløre offentlige eiendommer og kommandoer. Det lar utviklere laste ned funksjoner og forretningslogikk fra blokkklasser til separate klasser som er enklere å vedlikeholde, teste og gjenbruke.

Hva er fabrikkmetoden i Magento 2?

Fabrikk Klasser Fabrikk er et design mønster som brukes til å lage objekter for alle klassene i stedet for å bruke nytt nøkkelord. Den ble også brukt i magento 1 i form av: Mage::getModel(“ClassName”) og Mage::getSingleton(“ClassName”).

Anbefalt: