Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer en automatisk overføringsbryter ATS med en generator?
Hvordan fungerer en automatisk overføringsbryter ATS med en generator?

Video: Hvordan fungerer en automatisk overføringsbryter ATS med en generator?

Video: Hvordan fungerer en automatisk overføringsbryter ATS med en generator?
Video: PENGENALAN ATS-AMF AUTOMATIS TRANSFER SWITCH PLN KE GENSET 2024, Kan
Anonim

HVORDAN EN AUTOMATISK GENERATOR OG OVERFØRINGSBRYTERSYSTEM FUNGERER

  • Den fullstendig automatisk overføringsbryter overvåker innkommende spenning fra nettledningen, døgnet rundt.
  • Når strømforsyningen avbrytes, vil automatisk overføringsbryter oppdager umiddelbart problemet og signaliserer det generator å starte.

På samme måte, hvordan fungerer en automatisk overføringsbryter på en generator?

An automatisk overføringsbryter , eller ATS bytte om , kobler til standby generator til ditt hjem. Når de er installert, kan de automatisk bytte om mellom strøm som kommer fra ditt verktøy og generator makt. Når overføringsbryter oppdager et strømbrudd, det brytere hjemmet ditt til generator makt.

Foruten ovenfor, hvordan fungerer en automatisk overføringsbryter for RV? An automatisk overføringsbryter er i utgangspunktet en treveis bytte om at brytere mellom to innganger og kobler dem til en enkelt felles utgang. EN overføringsbryter er plassert før bryterpanelet. Den avskjærer strømledningen fra land til bryterpanelet.

Kan du i tillegg bruke en automatisk overføringsbryter med en bærbar generator?

I vårt tilfelle, en automatisk overføringsbryter (ATS) er installert mellom hjemmet ditt og generator nær det elektriske panelet. Dette overføringsbryter muliggjør du å ha din bærbar generator gi strøm til kretsene du ønsker å slå på strøm ved strømbrudd.

Trenger jeg en overføringsbryter for generatoren min?

EN overføringsbryter kreves av National Electric Code for enhver tilkobling av strøm til et hjem. EN overføringsbryter er den eneste sikre måten å koble direkte til generator til ditt hjem. EN overføringsbryter isolerer utvalgte kretser hjemmet ditt fra kraftledningene.

Anbefalt: