Hvorfor er diskdefragmentering nyttig?
Hvorfor er diskdefragmentering nyttig?

Video: Hvorfor er diskdefragmentering nyttig?

Video: Hvorfor er diskdefragmentering nyttig?
Video: Disk Defragmentation & Drive Optimization as Fast As Possible 2024, Kan
Anonim

Defragmentering er som å rydde hus for PC-en din, den fanger opp alle dataene som er spredt over harddisken og setter dem sammen igjen. Hvorfor er defragmentering viktig ? Fordi hver datamaskin lider av den konstante veksten av fragmentering, og hvis du ikke renser huset, lider PC-en.

Ganske enkelt, hva er fordelene med diskdefragmentering?

fordeler av Defragmenterer Harddisken din Når filene dine ikke er spredt, men er lagret på ett sted, lastes de inn raskere og hele systemet går raskere. Datamaskinen din kan sortere og finne filer mye enklere. Denne prosessen rydder også opp all ubrukt plass og gir deg mer tilgjengelig plass for lagring av filer.

Spørsmålet er deretter, hvordan forbedrer Diskdefragmentering ytelsen? Kjører regelmessig Diskdefragmentering nytte forbedrer system opptreden . Når datamaskinen lagrer filer, fragmenterer den filene i biter og lagrer bitene på forskjellige steder på harddisken. Som et resultat får Windows raskere tilgang til filer, og det er mindre sannsynlig at nye filer blir fragmentert.

I denne forbindelse, hva er hensikten med defragmentering?

Defragmentering er prosessen med å finne de ikke-sammenhengende fragmentene av data som en datafil kan deles inn i ettersom den er lagret på en harddisk, og omorganisere fragmentene og gjenopprette dem til færre fragmenter eller i hele filen. Windows XP kommer med et verktøy kalt "Disk Defragmentering ."

Er det nødvendig å defragmentere harddisken?

Fragmentering får ikke datamaskinen din til å tregere så mye som den pleide å gjøre - i hvert fall ikke før den er veldig fragmentert - men det enkle svaret er ja, du bør fortsatt defragmentere din datamaskin. Imidlertid kan datamaskinen din allerede gjøre det automatisk.

Anbefalt: