Hva er XSI schemaLocation?
Hva er XSI schemaLocation?

Video: Hva er XSI schemaLocation?

Video: Hva er XSI schemaLocation?
Video: XML Schema (XSD) Beginner Tutorial with Demo 2024, Kan
Anonim

Det første vi ser er xsi : skjemaPlassering attributt i rotelementet. Dette forteller XML-parseren at elementer i navneområdet "https://NamespaceTest.com/Purchase" kan finnes i filen "Main. xsd" (Merk: navneområdet og URL-en er atskilt med mellomrom, for eksempel en vognretur eller rom).

Så, hva står XSI for?

XML-skjemaforekomst

For det andre, hva er XSI-typen? De xsi : type attributt brukes til å indikere for skjemavalidatoren at den virkelige type av en bestemt forekomst av et element er ikke elementet erklært type men heller en under- type avledet fra det deklarerte type.

På denne måten, hva er xmlns XSI?

xmlns er en del av W3C-navneområdene i XML-anbefaling: Prefikset xmlns brukes kun til å deklarere navneområde bindinger og er per definisjon bundet til navneområde navn xmlns /. xsi :type lar en XML-instans knytte elementtypeinformasjon direkte i stedet for gjennom en XSD.

Hva er targetNamespace i XML?

De targetNamespace erklærer et navneområde for andre xml og xsd-dokumenter for å referere til dette skjemaet. Målprefikset i dette tilfellet refererer til det samme navneområdet, og du vil bruke det i denne skjemadefinisjonen for å referere til andre elementer, attributter, typer osv. som også er definert i denne samme skjemadefinisjonen.

Anbefalt: