Hvordan fungerer en sann sinusbølgeomformer?
Hvordan fungerer en sann sinusbølgeomformer?

Video: Hvordan fungerer en sann sinusbølgeomformer?

Video: Hvordan fungerer en sann sinusbølgeomformer?
Video: 500W Sine Wave Inverter med UPS Transformer 2024, April
Anonim

Hva er en ren sinusbølgeomformer ? An inverter er en elektronisk enhet som konverterer likestrøm (DC) til vekselstrøm (AC). Det er den ideelle bølgeformen for overføring av vekselstrøm med svært lav harmonisk forvrengning. Rene sinusbølgeomformere produsere kraft som er lik eller bedre enn kraften i hjemmet.

På samme måte, trenger du virkelig en ren sinusbølgeomformer?

Når en Pure Sine Wave Inverter er det ikke Nødvendig Hvis du har elektroniske enheter som bruker likerettere for å konvertere AC til DC, da du sannsynligvis ikke trenger en ren sinusbølgeomformer . Imidlertid fungerer de fleste elektroniske enheter helt fint på en modifisert sinusbølge.

På samme måte, hva er fordelen med sinusbølgeomformer? Utgangsbølgeformen er en sinusbølge med svært lav harmonisk forvrengning og ren makt som verktøyet levert elektrisitet. Induktive belastninger som mikrobølger og motorer går raskere, stillere og kjøligere. Reduserer hørbar og elektrisk støy i vifter, fluorescerende lys, lydforsterkere, TV, faks og telefonsvarer.

Følgelig, hva er en sann sinusbølgeomformer?

Ekte Sine Wave Inverter . Eaton Ekte Sine Wave Inverter er designet for å gi ren, pålitelig vekselstrøm i kommersielle lastebiler. Når landstrøm er tilgjengelig, vil et innebygd 20-amp relé automatisk overføres til innkommende vekselstrøm.

Kan du kjøre en TV fra en inverter?

En makt inverter for bil tillater du til løpe elektriske enheter med lavt strømforbruk som datamaskiner, videokameraer og til og med TV-er i bilen. Vi forteller du alternativene dine. Makt omformere tillate du til løpe elektriske enheter med lavt strømforbruk som datamaskiner, videokameraer og til og med TV-er i bilen.

Anbefalt: