Hva gjør Msvcrt DLL?
Hva gjør Msvcrt DLL?

Video: Hva gjør Msvcrt DLL?

Video: Hva gjør Msvcrt DLL?
Video: Как исправить "Не удается продолжить выполнения кода, поскольку..." 2024, April
Anonim

msvcrt . dll er en modul som inneholder standard C-biblioteksfunksjoner som printf, memcpy og cos. Den er en del av Microsoft C Runtime Library. Ikke-systemprosesser som msvcrt . dll stammer fra programvare du installerte på systemet ditt.

Bare så, hva gjør advapi32 DLL?

Det genuine advapi32 . dll fil er en programvarekomponent i Microsoft Windows fra Microsoft. Windows er et operativsystem. Advapi32 . dll er en dynamisk koblingsbiblioteksfil knyttet til API-tjenestebiblioteket som gir tilgang til avansert funksjonalitet. Dette er helt trygt for din PC.

Vet også hva comctl32 DLL brukes til? comctl32 . dll er en modul som inneholder vanlige GUI-komponenter brukt av Windows-applikasjoner. comctl32 . dll er en systemprosess som er nødvendig for at PC-en din skal fungere skikkelig. De comctl32 . dll er en kjørbar fil på datamaskinens harddisk.

Med tanke på dette, hva gjør Ntdll DLL?

ntdll . dll er en modul som inneholder NTsystem-funksjoner. De ntdll . dll fil er en fil laget av Microsoft som har en beskrivelse av "NT Layer DLL "og er filen som inneholder NT-kjernefunksjoner. antivirusprogrammer kan oppdage og rense denne filen hvis den har blitt infisert.

Hva brukes DLL-filer til?

DLL er et dynamisk lenkebibliotek fil format brukes til innehar flere koder og prosedyrer for Windows-programmer. DLL-filer ble opprettet slik at flere programmer kunne bruk informasjonen deres på samme tid, og hjelper til med å bevare minnet.

Anbefalt: