Har droner ansiktsgjenkjenning?
Har droner ansiktsgjenkjenning?

Video: Har droner ansiktsgjenkjenning?

Video: Har droner ansiktsgjenkjenning?
Video: Face Recognition Drone 2024, Kan
Anonim

Mange er kanskje ikke helt borte, men noen av de høyere enden droner er utstyrt med avansert ansiktsgjenkjenning teknologi. Med denne teknologien, a drone kan gjøre fine ting som å følge deg, gå i bane rundt deg eller til og med fokusere på smilet ditt for å ta en utmerket selfie med det innebygde kameraet.

Bruker politiet tilsvarende droner for å spionere?

Rettshåndhevelse byråer kan bruke droner til politiet mer effektivt. Rettshåndhevelse byråer rundt om i landet har brukt droner å samle bevis og gjennomføre overvåking. Byråer kan også bruk UAV-er for å fotografere trafikkulykkesscener, overvåke kriminalomsorgen, spore fengselsrømmer, kontrollere folkemengder og mer.

På samme måte, har publikum en andel i hvordan droner brukes? Nei, den offentlig gjør ikke har en andel i hvordan droner brukes på grunn av deres evner til å utføre forskjellige oppgaver. Droner er sterkt regulert av regjeringen, føderale byråer og FAA.

Foruten ovenfor, hvordan brukes droner til overvåking?

Droner kan utstyres med ulike typer overvåkning utstyr som kan samle høyoppløselig video og stillbilder dag og natt. Droner kan utstyres med teknologi som lar dem avlytte mobiltelefonsamtaler, bestemme GPS-plasseringer og samle nummerskiltinformasjon.

Hva bruker folk droner til?

De hjelper til med å redde liv under søk og redningsarbeid og optimerer energiproduksjon og levering.» Sharma tror at i fremtiden, droner skal brukes til transport mennesker og varer til vanskelig tilgjengelige områder, og gir livsendrende tilgang til helsetjenester og teknologi over hele verden.

Anbefalt: