Innholdsfortegnelse:

Hvordan undertrykker jeg alle advarsler i Java?
Hvordan undertrykker jeg alle advarsler i Java?

Video: Hvordan undertrykker jeg alle advarsler i Java?

Video: Hvordan undertrykker jeg alle advarsler i Java?
Video: Вязание: ОЧЕНЬ ПРОСТОЙ КРАСИВЫЙ УЗОР для вязания ЖАКЕТА крючком, МАСТЕР КЛАСС для начинающих, СХЕМЫ 2024, April
Anonim

Du kan bare bruke @SuppressWarnings(“unchecked”) for å undertrykke ukontrollerte advarsler i Java

  1. I klassen. Hvis det brukes på klassenivå, alle metodene og medlemmene i denne klassen vil ignorere uavmerket advarsler beskjed.
  2. I Metode. Hvis den brukes på metodenivå, vil bare denne metoden ignorere det uavmerkede advarsler beskjed.
  3. I Eiendom.

Derfor, hvorfor bruker vi undertrykkende advarsler?

SuppressWarning-kommentaren benyttes til undertrykke kompilator advarsler for det kommenterte elementet. Nærmere bestemt tillater den uavmerkede kategorien undertrykkelse av kompilator advarsler generert som et resultat av ukontrollerte typekast. Enkelt: Det er en advarsel som kompilatoren indikerer at den ikke kan sikre typesikkerhet.

Spørsmålet er deretter, hva er @SuppressWarnings avskrivning? @ Undertrykk Advarsler merknad deaktiverer visse kompilatoradvarsler. I dette tilfellet vil advarselen om utdatert kode (" avskrivning ") og ubrukte lokale variabler eller ubrukte private metoder ("ubrukte").

På denne måten, hva er @SuppressWarnings Rawtypes?

@ Undertrykk Advarsler instruere kompilatoren til å ignorere eller undertrykke spesifisert kompilatoradvarsel i annotert element og alle programelementer inne i det elementet. For eksempel, hvis en klasse er kommentert for å undertrykke en bestemt advarsel, vil en advarsel generert i en metode i den klassen også bli separert.

Hva er avskrivningsadvarsel i Java?

" Avskrivning ", advarsel oppdratt, av Java kompilator, er veldig vanlig for en Java Programmerer. Det heves når programmereren bruker en metode som er funnet feil eller problematisk. De avviklet metoden kan fjernes fra JDK i fremtidige versjoner.

Anbefalt: