Hvordan maksimerer eller minimerer du vinduet?
Hvordan maksimerer eller minimerer du vinduet?

Video: Hvordan maksimerer eller minimerer du vinduet?

Video: Hvordan maksimerer eller minimerer du vinduet?
Video: Gregory Chaitin: Complexity, Metabiology, Gödel, Cold Fusion 2024, Kan
Anonim

Til minimere strøm vindu - hold Windows Tast og trykk ned piltast. Til maksimere det samme vindu (hvis du ikke gikk videre til noen annen vindu ) - hold Windows Tast og trykk pil opp-tasten. En annen måte er å starte kontrollboksmenyen ved å trykke Alt+Mellomrom og deretter trykke “n” for minimere eller "x" for maksimere.

Deretter kan man også spørre seg, hva betyr det å maksimere og minimere et vindu?

Nesten alle åpne vinduer i et GUI (grafisk brukergrensesnitt) har alternativer for å endre størrelse. Maksimer lar brukeren forstørre en vindu , vanligvis gjør det å fylle hele skjerm eller programmet vindu der det er inneholdt. Når en vinduet er maksimert , kan den ikke flyttes før den er redusert i størrelse ved å bruke Gjenopprett-knappen.

Videre, hvordan minimerer du et vindu på Windows 10? Trykk Ctrl + D for å minimere alle vinduer ned til din skrivebord . Trykk Alt + F4 for å starte Shut Down Windows alternativer.

Derav, hvordan maksimerer du et vindu?

Hvis du vil maksimere en søknad vindu , trykk ALT-MELLOMROM. (Med andre ord, hold nede Alt-tasten mens du trykker på mellomromstasten.) Dette vil dukke opp den gjeldende applikasjonens systemmeny - den samme du får hvis du klikker på det lille ikonet i vinduer øverste venstre hjørne.

Hva skjer med et vindu når du minimerer det?

I Windows , minimere en vindu vil lage en knapp for den på oppgavelinjen. I Mac OS X, et ikon for minimert vindu legges til riktig størrelse på dokken. Dette vil krympe vindu til et ikon som er lagret i dokken. Som Windows , klikker du på ikonet for å åpne vindu en gang til.

Anbefalt: