Hvordan lager jeg en konfigurasjonsfil i Visual Studio?
Hvordan lager jeg en konfigurasjonsfil i Visual Studio?

Video: Hvordan lager jeg en konfigurasjonsfil i Visual Studio?

Video: Hvordan lager jeg en konfigurasjonsfil i Visual Studio?
Video: Installing VSCode with PlaformIO and building MarlinFW 2024, Kan
Anonim

Utvid Installert > Visual C# Elementer, og velg deretter applikasjonen Konfigurasjonsfil mal. Skriv inn et navn i tekstboksen Navn, og velg deretter Legg til-knappen. EN fil navngitt app. konfig legges til prosjektet ditt.

På samme måte blir det spurt, hvordan legger jeg til løsningskonfigurasjon i Visual Studio?

Til legge til en konfigurasjon i Visual Studio (Windows): Åpne Konfigurasjon Leder med Bygg > Konfigurasjon Manager-menyen. Klikk på Aktiv Løsningskonfigurasjon rullegardinmenyen og velg "Ny".

Foruten ovenfor, hva er en app-konfigurasjonsfil? De app . konfigurasjonsfil er en XML fil hvis mål det er å inneholde en hvilken som helst variabel konfigurasjon av din applikasjon.

Angående dette, hvor er app-konfigurasjonsfilen min?

konfigurasjonsfil . De app . konfigurasjonsfil må ligge i App_ClientConfig-mappen i installasjonen. I Windows vil banen være C:Program Filer (x86)ScreenConnectApp_ClientConfig.

Hva gjør en konfigurasjonsfil?

Konfigurasjonsfil . I databehandling, konfigurasjonsfiler (ofte kjent ganske enkelt som konfigurasjonsfiler ) er filer brukes til å konfigurere parametrene og startinnstillingene for enkelte dataprogrammer. De brukes til brukerapplikasjoner, serverprosesser og operativsysteminnstillinger.

Anbefalt: