Hvorfor er TV-skjermer så reflekterende?
Hvorfor er TV-skjermer så reflekterende?

Video: Hvorfor er TV-skjermer så reflekterende?

Video: Hvorfor er TV-skjermer så reflekterende?
Video: Sådan fjerner du hvide pletter på LG LED TV-skærm. (BAGGRUNDSLYS REPARATION, blænding på SKÆRMEN). 2024, Kan
Anonim

Mest flat-panel TV-er disse dagene har glanset skjermer , som fungerer som et speil for enhver lyskilde i et rom (fra vinduer til lamper). Dette er fordi i stedet for å sprette lyset rett tilbake mot deg, en matt- skjerm LCD sprer den lysenergien over hele skjerm.

På samme måte, hvorfor har TV-en min et gjenskinn?

Rombelysning – de lamper eller andre lys i de rom hvor de fjernsyn var installert årsak a gjenskinn på de skjerm. Bør du beveger deg de lys, flytt de TV, eller finne en annen løsning? Windows – inn de dagslys timer sollys kan forårsake en irriterende gjenskinn på mange av de stort panel TV-er.

Kan vippe en TV redusere gjenskinn? EN tilting mount lar deg gjøre bare det: Tilt skjermen ned eller opp for å unngå gjenskinn og oppnå den ideelle visningsvinkelen. Men for de virkelig solfylte vinduene som virker umulig å unngå, kan du sette din TV på et feste i full bevegelse og drei festet bort fra vinduet slik at speilbilde går andre steder.

Med tanke på dette, hvilken type TV er best for å redusere gjenskinn?

TV-ene i Samsung Q80, Q90 og Q900-serien har et spesielt trippellag skjerm teknologi som reduserer refleksjoner og gjenskinn betydelig. Som en ekstra fordel, den samme blendingsreduserende skjerm forbedrer også svartnivåer og visning i uvinkler.

Fungerer antirefleksskjermbeskyttere?

Anti - blendende skjermbeskytter ikke bare reduserer gjenskinn for din LCD skjerm med en matt finish belegg, reduserer det også fingeravtrykk som blir igjen på skjerm . Din skjerm vil forbli ren og helt ny til enhver tid, og den krever lite rengjøring. An anti - blendende skjermbeskytter har sine egne gode og dårlige poeng.

Anbefalt: