Spiller VLC WebM?
Spiller VLC WebM?

Video: Spiller VLC WebM?

Video: Spiller VLC WebM?
Video: How to Convert Videos in VLC 2024, Kan
Anonim

VLC WebM Avspilling

VLC vil nå spille de WebM fil. Generelt sett, VLC er et flott medie spiller

På samme måte spør folk, hvordan spiller jeg av en WebM-video?

Du kan åpne en WEBM fil med de fleste moderne nettlesere, som Google Chrome, Opera, Firefox, Microsoft Edge og Internet Explorer. Hvis du vil spill WEBM filer i Safari-nettleseren på en Mac, kan du gjøre det gjennom VLC med VLC for Mac OS X-plugin.

På samme måte, er WebM bedre enn mp4? Den største forskjellen mellom disse to formatene er videokodekene som brukes. WebM bruker VP8 eller VP9 mens MP4 er basert på H.264. Kvalitetsmessig er VP8 det bedre enn H.264. Derimot, WebM filer har en tendens til å være litt mindre enn MP4 filer.

Hva er WebM fil angående dette?

EN WEBM-fil er en komprimert video lagret i WebM format, en åpen videostandard av høy kvalitet. Den lagrer video komprimert ved hjelp av VP8-teknologi og lyd komprimert ved hjelp av Ogg Vorbis-komprimering. De WEBM containerformatet er basert på Matroska-beholderen, som lagrer Matroska-video i. MKV filer.

Kan Windows Media Player spille WebM?

Spille de Webm videoer eller filer på mediaspiller og det vil dekode og spille videoen. Du bør installere Xiph.org-kodekene for OGG Vorbis, Theora, Speex og FLAC, og når den er installert, Windows MediaPlayer vil være i stand til spille Lyd inn WebM filer.

Anbefalt: