Hvordan dekrypterer jeg en kryptert SQL Server-lagret prosedyre?
Hvordan dekrypterer jeg en kryptert SQL Server-lagret prosedyre?

Video: Hvordan dekrypterer jeg en kryptert SQL Server-lagret prosedyre?

Video: Hvordan dekrypterer jeg en kryptert SQL Server-lagret prosedyre?
Video: Sådan dekrypteres procedure, visning, funktion i SQL Server, der krypterer 2024, Kan
Anonim

Når du har installert SQL Dekryptering, dekryptering en gjenstand som en lagret - fremgangsmåte er raskt og enkelt. Åpne for å komme i gang SQL Dekrypter og koble til SQL Server forekomst som inneholder databasen med kryptert lagret - prosedyrer vil du dekryptere . Bla deretter til lagret - fremgangsmåte i spørsmålet.

Også spurt, hvordan krypterer jeg en lagret prosedyre?

Til kryptere en lagret prosedyre du trenger bare å bruke WITH KRYPTERING alternativet sammen med CREATE FREMGANGSMÅTE manus. Nedenfor er et eksempel på å lage lagrede prosedyrer en med kryptering og en annen uten kryptering . Kjør nå sp_helptext for lagrede prosedyrer for å se kildekoden til fremgangsmåte.

Ved siden av ovenfor, er SQL kryptert? Når du implementerer SQL Server transparente data Kryptering (TDE) den kryptering av databasen utføres av SQL Serveren selv. EKM-leverandøren beskytter det symmetriske kryptering nøkkel brukt av TDE, men kryptering (vanligvis AES) utføres av SQL Server som bruker Microsoft kryptering biblioteker.

Vet også, hvordan ser jeg en lagret prosedyre i SQL Server-spørring?

  1. I Objektutforsker kobler du til en forekomst av databasemotoren.
  2. Klikk på Ny spørring på verktøylinjen.
  3. I spørringsvinduet skriver du inn følgende setninger som bruker sys. sql_modules katalogvisning. Endre databasenavnet og lagret prosedyrenavn for å referere til databasen og den lagrede prosedyren du ønsker.

Hvor lagres prosedyrer?

EN lagret prosedyre (sp) er en gruppe SQL-forespørsler, lagret i en database. I SSMS kan de bli funnet like ved bordene. Faktisk når det gjelder programvarearkitektur, er det bedre å lagret T-SQL-språket inn i databasen, fordi hvis et nivå endres, vil det ikke være behov for å endre et annet.

Anbefalt: