Hva er modal klasse i HTML?
Hva er modal klasse i HTML?

Video: Hva er modal klasse i HTML?

Video: Hva er modal klasse i HTML?
Video: Публичное собеседование: Junior Java Developer. Пример, как происходит защита проекта после курсов. 2024, Kan
Anonim

W3- modal klasse definerer en beholder for en modal . W3- modal -innhold klasse definerer modal innhold. Modal innhold kan være hvilket som helst HTML element (divs, overskrifter, avsnitt, bilder osv.).

Også å vite er, hva betyr modal i programmering?

EN modal dialog er et vindu som tvinger brukeren til å samhandle med det før de kan gå tilbake til å bruke overordnet applikasjon. Et flott eksempel på dette ville være en melding om å lagre, eller dialogboksen "åpne fil". De er ofte brukt når en bruker er tvunget til å ta en viktig beslutning.

Dessuten, hva er et modalt påloggingsskjema? Modal pålogging Sider. I brukergrensesnittdesign, a modal vinduet er et underordnet vindu som krever at brukeren samhandler med det før de kan gå tilbake til å bruke det overordnede programmet, og dermed forhindrer arbeidsflyten i programmets hovedvindu.

Så, hva er en modal JavaScript?

JS Modal ( modal . js) Den Modal plugin er en dialogboks/popup-vindu som vises på toppen av gjeldende side. For en veiledning om Modals, les vår Bootstrap Modal Opplæringen.

Hva er Z-indeks i CSS?

De z - indeks egenskapen spesifiserer stabelen rekkefølge av et element. Et element med større stabel rekkefølge er alltid foran et element med en lavere stabel rekkefølge . Merk: z - indeks fungerer kun på posisjonerte elementer (posisjon: absolutt, posisjon: relativ, posisjon: fast eller posisjon: klebrig).

Anbefalt: